.

.

Најбоља цена
Giantex Орман на бази Шведског стола Серверски Орман За Складиштење Конзолни Сто Домаћа Кухиња Трпезарија Намештај Ходник Кабинет са 2 Кабинета и 3 Фиоке, Подесиве Пол?

Giantex Орман на бази Шведског стола Серверски Орман За Складиштење Конзолни Сто Домаћа Кухиња Трпезарија

RSD 319.99

Наличност
На лагеру

План почиње од датума куповине.Оштећења производи од несрећних случајева, мрља, сузе и сузе су од првог дана.Лома и квара производи обухваћени гаранцијом произвођача.Нема додатних трошкова за поправку - све детаље, радна снага и испорука укључена у цену.Једноставан процес подношења захтева - поднети захтев у било које време 24/7 кроз апликацију за мобилне уређаје, онлине или телефон.Отказати у било ком тренутку, пуну накнаду у првих 30 дана.Могу пренети са поклонима. 〖Модеран бази шведског стола на бази Шведског стола и кабинет за складиштење има〗 : Овај бифе сто има 3 фиоке и 3 врата са белом ивицом направите инстант шарм у вашем дому.Лепа бели трим и модеран дизајн додаје осећај елеганције.И то је савршено украсити ваш дом. 〖Трајни рама ормана има〗 : Овај конзолни сто направљен од једног МДФ-материјал са меламиновой поклопцем, која је јака и издржљива.Поред тога, конструктивна облик стопала повећава отпорност. 〖Универзална употреба одговара вашим захтевима има〗 : Јер то је модеран и практичан, тако да није битно где сте га ставили.Ова табела може да се стави у ходнику за употребу у обувном ормару фиоке могу да складиште кључ и мале предмете ,комода може да ускладишти ципеле.Поред тога, можете да га користите као ормар за складиштење кухињски прибор.Наравно, такође се може користити као демонстрација стола за локација дии и биљака. 〖Простран стола и довољно простора за складиштење има〗 : Овај сто направљен од МДФ са меламиновой поклопцем , сјајна и глатка горња површина је не само да вам омогућава да поставите више предмета и идеалан је на додир, али и лако чистити и сервисира. 〖Лако одржавати чистоћу и прикупља има〗 : Кутије и ормари са ручкама обезбеди погодан снимање и више лако проширење.Поред тога, овај сто треба једноставну монтажу и упутства у пакету.Можете га користити након једноставне инсталације.

Опции за продукта

Сродни производи
RSD 115.99

Овај орман са минималистичким дизајном ће бити практичан и веома декоративни додатак вашем дому.Орман �

RSD 54.00

〖Модеран бази шведског стола на бази Шведског стола и кабинет за складиштење 〖 : Овај бифе сто има 3 фио�

RSD 10.72

Димензије : 32" Х к 15.75" D x 32" Л, Кубби : 12.5" Х к 13" D x 15.625" Л Горња површина подржава до 100 Ибс.и 2 полице, подржава

RSD 51.92

〖Модеран бази шведског стола на бази Шведског стола и кабинет за складиштење 〖 : Овај бифе сто има 3 фио�

RSD 349.59

План почиње од датума куповине.Оштећења производи од несрећних случајева, мрља, сузе и сузе су од првог �